Poprvé a naposled..?

Poprvé a naposled..?

Anotace: Po sobotní zábavě

Ruku v ruce chladnou nocí
srdce tepe, hlava točí..
Přisaji se na Tvá ústa
chlad ustoupí
věc je jistá..
Jako sopka bouří nitro
-když poslední polibek padne-
"musím jít, bude jitro"
a prázdná ruka k tělu padne
Autor mauser, 20.10.2008
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to byva, preji Ti hodne stesti.

09.03.2009 19:28:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí