..a čas běží dál..

..a čas běží dál..

Anotace: prostě čtěte ...

připadáš si jak malá šedivá myš
přitom v noci tajně o lásce sníš
nesměle se diváš kolem sebe
a čekas až princ přijde pro Tebe

zkus naproti štěstí vyrazit
rozhlédni se a zkus žít
jako by každý den měl být poslední
neb nikdo neví kolik souzeno mu dní

mohlo by se stát
až kdo má rád
objeví se před Tebou
že budeš mít vše za sebou

škoda každé chvilinky, kdy nemiluješ
škoda každé vteřinky, kdy se vzpěčuješ
uvěřit skutečnosti jež máš na očích
vždyť láska není smrtelný hřích

zahřej srdce studené v hrudi
zahřej srdce jež na dotek studí
nalezneš konečně svůj klid
stačí jen si pravdu připustit

..
..
nehynoucí, skálopevnou pravdou totiž je
že svět již zrodil muže, který Tě miluje

..a čas běží dál..
Autor certsest, 21.10.2008
Přečteno 499x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Psavec, WAYWARD, sondulacek, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm, dle meho nazoru by to jako pisen znelo lepe nez jako basen +)

21.10.2008 21:16:00 | saddova

hanele m.:
První řádek vychází z textu kapely Harlej, inspirace k verši, proto ta zpěvnost. Pokud někdo umí, může zhudebnit cokoliv mého, jen prosím o kontaktování ve vzkazech, rád bych měl výsledek doma. :-)
Díky za názor ;-)

21.10.2008 20:53:00 | certsest

nebýt toho konce, tak je to písnička :o)

21.10.2008 20:48:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí