Tajemná temnota

Tajemná temnota

Anotace: Tajemná temnota k procházkám svádí, pažemi v souznění svázaná těla ...

Tajemná temnota k procházkám svádí,
pažemi v souznění svázaná těla,
pomalá chůze a čas kolem pádí,
jen LÁSKA dělá jak by nevěděla.
Nesleduje hodiny a je stále svěží,
jak podmanivý květ voní vábivě,
udržet si odstup to lze jen stěží
a snadné je se chovat bláznivě.
Na co je rozum - když štěstí je živel sám,
probouzí emoce a skryté touhy,
srdce na dlani ti něžně podávám,
v každičké chviličce - jak den je dlouhý.
Tajemná temnota je milenců paraván,
jen někteří hledají "koutek pod sluncem",
všechno snění teď volně plout nechávám
a s prouhatou jsem tvým nejšťastnějším "milencem".
Autor Bamap, 22.10.2008
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí