Láska ala já

Láska ala já

Anotace: napsáno ve spěchu

Láska bludný kruh zamilovaných
milenců žalosti prolita krev.
Však ty víš jaké je žít?
S osudem v dlaních něčích.

Lásko přistup blíž a líbej mě kam jen ty chceš.
Protože tak pocítím že s tebou jsem.
Miluji tě jako moře oceán.
Však ty víš jak.
Autor Bianka dela Richi, 23.10.2008
Přečteno 503x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nu nic moc...má to divný rytmus.

19.01.2009 10:36:00 | mexx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí