Pasti

Pasti

Anotace: ...............

To dobrodružství v lásce ukryté,
táhne mě stále,
do železných pastí,
tiše jako zloděj,
myš které chce ukrást,
sýr v pasti,
však hodně riskuje,
na černobílé šachovnici,
vyhýbám se neustále,

z podzimního listí,
ohňostroje polibků,
milování dvou těl,
pod peřinou,
maluji tebe,
v celé kráse,
žádné líčení,
ani krásnění,
jen tvé srdce na talíři,
pochoutka havraní,
pravá tvář,
písečná pláž,
kam zima přichází,
Ledová královna přilétá,
ale láska zůstává.
Autor Vlk v rouše, 23.10.2008
Přečteno 281x
Tipy 15
Poslední tipující: Alain, Najla, Psavec, NikitaNikaT., stmivani.na.lepsi.casy, Princezna.Smutněnka, 6thSun, Bíša, Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně působoví konec, ST! za obsah.

26.10.2008 12:38:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí