Právě ty

Právě ty

Anotace: Asi jsi to nakonec ani nebyl "právě ty"...

Sbírka: Omyl číslo 4

Konečky prstů vklepávám tě
do cigaretového kouře kolem mě
Všechny ty chvíle, co byly nádherné
vracím si do svého světa
Kouřové vášnivé oči
Kouřové dlaně, co hladí
Kouřovou stopu zanechají
na těle zjizveném strádáním
Zase tě odháním
Kouřový přelude bláhových snů
Ještě jedna vzpomínka a neusnu
Nejde mi bez tebe spát
Nejde mi žít

Myšlenkami tě ryji do své kůže
Tvé jméno, co nedokážu říct
Šeptám ho ze spaní - tiše, lehce
Pak ani probudit se nechce
Vždycky s ránem odcházíš
Jen z mé kůže nemizíš
Obklopuješ mě, plníš
Bojuješ a vítězíš
V těch snech, co se mi zdají
Co mi tě připomínají,
když se mi podaří spát
Jako film mi promítají
chvíle, kdy jsi mě měl rád,
kdy zdálo se - na chvíli,
že právě ty
můžeš mě milovat

Očima vpíjím se do nočních stínů
Hledám tvé rysy, tvůj smích
Poslouchám tvůj hluboký hlas
Pokládám hlavu do dlaní tvých
Blouzním - snad v horečkách
Šílím - stýská se mi
Utíkám proti všem těm stínům
Pak znavená padám k zemi
Nejsi tu
Je tu jen tma a chlad
A přitom právě ty...
Ty jsi mě měl rád...
Autor unstoppable, 24.10.2008
Přečteno 466x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, dablik007, strašidýlko-střapatý, Jiparo, Bíša, Mbonita, Rbb, WhiteSkull, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

nádherně melancholická..

24.10.2008 09:30:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí