Tohle je pro tebe, lásko

Tohle je pro tebe, lásko

Anotace: Řešení je snadné, jen neproveditelné :(

Sbírka: Omyl číslo 4

Nebylo by to snadnější?
Mít tak tu moc
Všechnu tu bolest zhmotnit
Proplakat celou noc
A ráno se probudit s balíčkem vedle sebe
"Tady máš, lásko, tohle je pro tebe"
Ať cítíš to samé, co cítím já
Ať je tvá bolest také tak šílená
Ať nutí tě utíkat, křičet, řvát
Ať víš, jaké to je
nemít už koho milovat...

Nebylo by to snadnější?
Mít tak tu sílu
Ohnout kmeny stromů, dosáhnout ke hvězdám
Pro lásku
Když chce tě nechat jít dál
Dokázat jí, že jsi tu pro ní
pár gesty, slůvky, pocity
Neříkej, že ty
o tomhle jsi nikdy nepřemýšlel
ve své bolesti
Ano, zní to hříšně
Je to proti všem zásadám
Ale pokud bych mohla
Svou lásku ti dám
A svou bolest ti dám
Dám ti všechno, co teď cítím
Vše, co mě trápí
V naději, že tě zase chytím
do svých sítí,
do svého prázdného náručí
Lásko, podívej se mi do očí
Tak strašně trpím
Nikdy bych ti nechtěla tak ublížit
Ale musíš to se mnou prožít
Musíš to pocítit,
abys konečně pochopil,
že bez tebe nemohu žít...
Autor unstoppable, 24.10.2008
Přečteno 589x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, dablik007, Psavec, Sabinka, Petbab, Bíša, Mbonita, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

obávám se že lidé si často nerozumí
už v malicherných věcech

co potom v otázkách citů, lásky?

a je bláhovost
doufat a věřit
že nám někteří lidé porozumí, pochopí nás
nebo nám budou opětovat city

když to doposud neudělali

svět je divnej

27.10.2008 01:47:00 | blue

Krásná básnička, naprosto pravdivá....moc pěkné..

24.10.2008 16:29:00 | Sabinka

velmi osobní zpověď

24.10.2008 10:49:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí