Vše o čem sním...

Vše o čem sním...

Anotace: Vše o čem sním

Vše o čem sním jsi ty.
Tak kdy se mi splní ty naivní sny?
Nemůžu takhle dál bez souhvězdí v dlaních tvých.
Jestli prolomíš ten den...

Padl bych za tebe raději,
než voják za svou zemi.
To čekání je pořád stejný
Jen to čekání se nemění.

Duchové zrození v mé mysli,hvězdy padají do očí tvých.
Jestli prolomíš ten den...
Pokrývá je rudozlatý,přesto skvostně bílý čerstvý sníh.
Jestli prolomíš ten den
Zapřísahám tě pro držení svíček mešních.

Potom až na věčnost
Za časů tvých za časů věčných.
Jestli prolomíš ten den
Zapřísahám tě pro držení svíček mešních.

Pocit krásný a potměšile roztomilý.
A zahodí prstýnek do nekonečna vzpomínek.
Až tuhle písničku uslyšíš odněkud hrát.
Už nebudu mezi živými na tomhle světě.
Ale snad pak konečně pochopíš kdo tě měl skutečně rád.
Tohle se nedá říct v jedný jediný větě.

Vždyť víš,že vše o čem sním,jsi ty.
Tak kdy se mi splní ty naivní sny.
Nemůžu takhle dál bez souhvězdí v dlaních tvých.
Jestli prolomíš ten den zapřísahám tě pro držení svíček mešních...

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 06.09.2005
Přečteno 803x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kdo umi, ten umi, kto sa len chabo pokúša, ten čumííííí! prekrasna...

14.01.2007 18:13:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí