Nabízíš

Nabízíš

Anotace: Ačkoliv mě to všechno hrozně trápí, děkuji ti za vše, co mi dáváš...

Sbírka: Omyl číslo 4

Nabízíš mi objetí
Vrhám se do tvé náruče bez váhání
A ať cokoliv mi brání
Teď je to pryč
Nic nestojí mezi tebou a mnou
Jsme jen dva lidé, co se obejmou,
aniž by měli k lásce klíč

Nabízíš mi polibky
Líbám tvá ústa s bezedným hladem
Nemohu je nechat ladem,
když mi je tak dáváš
Nemohu tě nechat hladovět,
když sama to chci už tolik let,
když se mi poddáváš

Nabízíš mi milování
Otvírám svou náruč dokořán
Prostup mě, pronikni do mých ran
Zbav mě bolesti, zbav se svojí
Jsme jenom lidé, co se na chvíli spojí
v jednoho naplněného člověka
na jednu chvíli
Spojení, co nás vlastně míjí,
když ležíme nazí vedle sebe
spolu, však každý sám
A to jsou ty chvíle, kdy říct mám :
"Jsi vším, co v životě hledám"
Mlčí však moje napuchlé rty
Miluješ se se mnou, na chvíli jsi mým
A pak se rozplyneš jako z cigarety dým

Nabízíš mi polibek na rozloučenou
Slzy se do mých očí ženou
Nejsem přece taková
Já hledám lásku, toužím po ní,
jak jenom člověk toužit má
Chci toho tolik, ale předstírám,
že tohle málo bohatě mi stačí
Ne ty, ne tahle situace
To já jsem k pláči
Mé sny a přání, co se nikdy nesplní
Tak mě tím polibkem probodni
A běž domů spát
Já budu zase bdít nad svou bolestí,
nad marnou snahou smířit se s tím vším,
nad marnou tohou milovat...
Autor unstoppable, 27.10.2008
Přečteno 449x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, enigman, poustevník Jirka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST! Vcítil jsem se do těch veršů a rozumím, co chtějí říci. Asi je dnes hodně takových vztahů. Není to žádná sláva, ale pomáhají přežít...

27.10.2008 08:26:00 | poustevník Jirka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí