Zemřít pro Lásku

Zemřít pro Lásku

Anotace: Někdy nám na někom tak záleží, že bez něj nemůžeme dále sami žít...

Krev má stéká po tváři,
jako z očí slzy tečou,
minuty, tak hloupě se vlečou
až na mě padl chlad.

Cítím tu bolest strašnou,
pohled je smutný do tváře Tvé.
Kdysi jsi mi dal srdce své,
a nyní přede mnou umíráš.

Všechna naše radost mizí pryč.
Svět zabil Tebe – mou lásku jedinou,
vím, že hrob a smrtelný dech Tě neminou,
co jen s tím sama tady zmůžu?

Ne, já Tě v tom přeci nenechám!
Přátelé, rodino, lidé milí – odpusťte čin strašný,
již nikdy nesednu na vlak spěšný
a nebudu tu s vámi žít.

Svůj život nyní ukončuji pro Lásku svou.
Ach dýko, dýko krásná – prosím, pomoz mi s tím.
Cítím tvou čepel v srdci mém a na zem padá jen můj stín.
Lásko má – Miláčku – vydrž, už jdu za Tebou!
Autor kamich, 27.10.2008
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí