Jak dál?

Jak dál?

Anotace: Nechci ať tomu tak je:-(

Naděje mě opouští,
Hrůzných činů se na mě dopouští.
Vzpomínky na tebe mě ničí,
Moje podvědomí na mě křičí.

„Simon,vzpamatuj se,je to pryč,
Však od jiného srdce dostaneš klíč“.
Druhá strana:“ ne,vydrž ještě chvíli,
Vydrž co ti stačí síly“.

Jenže co když nemám sílu?
Vždyť už nemám ani tu víru.
To,že se ještě vrátíš,
A z mého života se ztratíš.

Nevím,co mám dělat,
Nechci v kruhu běhat,
Chci být s tebou,
Slzy do očí se mi derou.

Zoufalá a zklamaná,
Zničená a zmatená,
Opuštěná a zlomená,
Podvedená a zamilovaná

A to všechno jen……kvůli tobě
Autor Simaaa, 28.10.2008
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí