Jen pro tu jednu...

Jen pro tu jednu...

Anotace: Dotyky...chvění...vzplanutí

Není den,ani noc
a slovy neumím popsat,
jak hrozně moc,
kdy já toužím prožít
zase tu milostnou noc.

Cítit její dotyk,
vnímat to chvění,
proč musí zůstat jen u toho snění.

Vzplanout jako růže,
dotýkat se její horké kůže.
Cítit ten zrychlený dech
i kdyby v bodláčí,
byl by to mech.

Je spousta žen
a mnohé tak krásné,
kdyby měsíc vysvitl,
ostudou zhasne.

Avšak dívat se jí do očí,
pak člověku připadá,
že jen kvůli ní svět se točí.

PS:Je pěkné mít všechny ty věci,
které si lze koupit.
Důležitější je se ale přesvědčit,
zda člověk nepozbyl věci,
které nejsou na prodej...
Autor Ivanhoe~3, 28.10.2008
Přečteno 627x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí