duši mou...

duši mou...

Anotace: ...

Duši mou naplnila jsi štěstím,
já lítám v oblacích i když nespím.

Touha s něhou držely se za ruce,
když podpis lásky tesaly mi do srdce.

Důvěrou zdobená jsou ta písmenka,
stojí v nich napsáno...

...můj miláček, moje...
Autor paneach, 29.10.2008
Přečteno 496x
Tipy 4
Poslední tipující: Haniéčka, Ped111ro, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná básnička! ST!

20.04.2009 08:56:00 | Haniéčka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí