Díky

Díky

Anotace: Tahlé básnička je pro jistého klučinu, už spolu sice nejsem, ale vdobě kdy jsem s ním byla jsem začla psát. Takže mu děkuju za mnoho.

Dík že mě kontroluješ,
dík že mě hlídáš,
dík že mě miluješ,
dík že mě líbáš.

Tvé ruce,
hladí mé rty,
spolu- ruku v ruce,
přejem si krásné sny.

Tvá ústa
skloní se k šíji mé.
Líbačka je to hustá,
když někdo zařve ,,Hle!"

Dík že mě kryješ,
dík že hned mizíš,
dík že mě miluješ,
dík že se loučíš.

Bez loučení,
nebylo by shledání.
Bez poučení,
nebylo by líbání.

Dík že mě kontroluješ,
dík že mě hlídáš,
dík že mě miluješ,
dík že mě líbáš.
Autor SaskieSmith, 01.11.2008
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí