Pocit

Pocit

Anotace: Měla jsem zase tvořivou. Kdyby na mě mamka nekřičela nenapsala bych to.

Ani nevím oč tu běží,
tvá slova na papíru leží,
přemýšlím co jsem udělala špatně,
zase se necítím kvůli tomu krásně.

V poslední době na mě každý jenom křičí,
mé city ke všem to ničí,
automaticky se stahuju,
a básně přitom veršuju.

Srdíčko mi prudce buší,
láska k Tobě se tiší,
nevyčítej mi to špatně,
mé srdce utíká jak splašené laně.

Že nechápeš mé nálady?
Tak pojď se mnou na chvíli do zahrady,
tady moje srdíčko,
najde lásky maličko.
Autor Liquid vamp, 02.11.2008
Přečteno 414x
Tipy 7
Poslední tipující: lucajda89, kikis, Lilly Lightová, jedam, Dominik Elbl, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdepodobne chapu jak se citis,prootoze neco podobnyho jsme zazila i ja,,,

03.11.2008 06:33:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí