Láska za hrob

Láska za hrob

Anotace: bylo to tak v dobách dávno minulých?

Láska za hrob

V době dávno vzaté
Starodávných hrdinů
Láska rozkvetla
Do nekonečných rozměrů

Pohrobek Láďa
Přihlíží davu,spíce
Nad věcí spanilou
Myje si ruce

Starý otec lásce nepřál
Třetí stav praví
Ona rodu vyššího
Jeho stav starci vadí

Pro svůj původ nečistý
Bastard zvaný
Otec čest rodiny zachrání
Jinocha se zbaví

Teď můj hrob se otvírá láskou
Co přetrvá po staletí
Slz déšť, teď zpět přivádí
Toho, tu dávno není

Zazděn ve své smrti cele
Po staletí prokletý
Dívka bloudí světem širým
Na stopu přivede jí sám ďábel

Opět setkají se
Po dobu krátkou
Lucifer vybere si
daň krutou

Bastardí duše
Je zpět v těle
Děvka slouží na věky
Peklu v cele!
Autor v.hercik, 03.11.2008
Přečteno 467x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, jedam, danaska, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je vlastne pisen pro jednu rockovou kapelku

03.11.2008 14:02:00 | v.hercik

Hodně zvláštní báseň, ale líbí se mi.

03.11.2008 13:24:00 | danaska

ten text má sílu...

03.11.2008 09:45:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí