Myslím na Tebe...

Myslím na Tebe...

Anotace: Těžko říct, zda se ozve, zda na mě myslí.....

Sedím u okna a myslím na Tebe…
Už se vidím dole…
Srdce mě trochu zazebe.

Něco ve mně, co tak mrazí,
Co mi často hlavu srazí.
Nenávistná láska, pro niž žiju,
Nenávistná bolest,
Kvůli níž tak piju.,
Závislost v srdci na tobě mám
Ač jsem ráda, že tě znám.

Ty na mě nemyslíš,
Ani nevíš, že stále žiju,
Že žiju jen pro tebe,
Sedím u okna..a piju.

Hořký kalich,
Trochu se trápím –
Zbytečně,
Když mě nemáš rád..
A přemýšlím, proč jsem tě chtěla,
Chtěla cítit, chtěla znát….

Ty ďábelské oči –
Asi budu muset bez nich žít,
A zoufalství dál potmě pít…
Dívat se z okna
A odmítat druhé,
Protože jsem milovala Tebe –
Jsi ďábel, který navěky mě v srdci zebe.

Pořád Tě chci mít –
a smířená jsem s tím,
že Tě jednou za dlouhý čas, lásko moje, uvidím.
Pořád Tě chci cítit
A Tvé teplo v sobě mít,
Zaplést se Ti do vlasů…
Chci o Tobě ne jen snít….
Ozvi se mi… prosím v duchu,
Pokud mě máš trochu rád
Tvé mlčení mě velmi trápí –
Nevím, co víc si mohu přát…

Cítit Tvé dlaně,
Tvé rty, objetí a city,
Jediné co si přeju, lásko…
Stále jsi Ty.
Autor Ammazonic, 03.11.2008
Přečteno 475x
Tipy 9
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Triffid Kolbe, Holis, Bíša, NikitaNikaT., enigman, Manon.H, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsme na tom podobně. Prý bude líp:)

03.11.2008 15:12:00 | Manon.H

neznič se...nestojí za to...věř mi.

03.11.2008 13:55:00 | Mbonita

jo, znám tvou nejistotu, znam ty pohledy z okna,...:(

03.11.2008 13:03:00 | klajusenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí