Velká láska..

Velká láska..

Anotace: ...

Když píše si sním,
je v sedmém nebi,
všechny starosti,
pouští z hlavy.
To proto, že ho miluje,
on její záchrana je.
I když jen přes psaní,
přesto ji tím zachrání.
Ona pak šťastná je,
protože ví, že ji miluje.
Oni šťastní jsou,
i když spolu být nemůžou.
Přesto láska jejich plane,
hořet nikdy nepřestane.
Oni jsou si souzení,
a to nikdo nezmění.
Autor šášátko, 03.11.2008
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Mario de Janiero, prouteny kosik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...také to prožívám a jsem šťastný

03.11.2008 19:03:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí