nic mezi tím

nic mezi tím

Anotace: basen s kontrastem a nicim mezi tim

Tady a sám, sedím, nic nevnímám
nepláču, nedýchám
jen sleduju, jak padá mi další šedivý vlas

někde s tebou, ležím, věrně tě poslouchám
miluji, odříkám
jen cítím, jak chřadne mi hlas

buď trn anebo kvítko
na ruku mi spadne
nic mezi tím není
nic není snadné
Autor Hmota, 03.11.2008
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jó. jo, hmoto, stáří je nepěkná vlastnost...
důležité je, zvítězit nad duchem...

03.11.2008 18:49:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí