důsledky lásky

důsledky lásky

Anotace: zklamání v lasce dělá divy!!!

Zamilovala jsem se do kluka
ta láska byla příliš hluboká
i když člověk někoho velmi miluje,občas na to zapomene!
tuto chybu jsem zažila
osobu kterou miluji jsem ztratila.
Neni cesty zpět
zbydou mi vzpomínky na pár let.
miluju tebe
jsi jako nebe
někdy mile překvapíš
často však zaskočíš.Říkal jsi mi miláčku
cítila jsem se jak v obláčku.Radostí jsem skákala
díky vzpomínkám jsem plakala.
Vzpomínám na ty krásné chvíle,
když jsi mi říkal,,Miluji tě".
Mohli sme být šťastný pár
pročpak mi tě osud vzal???
Zbylo mi vzpomínek pár
však ale krásné,co u srdce zahřejí
člověk nemá vždy to co by si přál
Kamarádky říkají:,,neztrácej naději"
já však naději už ztratila
přiznávám to,že jsem zhřešila
byli sme jak Měsíc.Slunce
a souzeni sme byli jen k sobě.
Vždy jsi mi zlepšil náladu
čas mi s tebou utíkal pomalu.
když si vzpomenu na tebe
musím se podívat na nebe
navždy tě budu milovat
i po tom,co mě necháš prožívat.
Když myslím na tebe častěji
srdce mi buší silněji a rychleji
stýská se mi po tvém dotyku
ovšem i po tvém sladkém polibku.
Nemůžu si stále zvyknout
štěstí s nim jsem docela ztratila
zapomenout a rukou mihnout
nejradši bych vše vrátila.
Nikdo mi nedokáže pomoci
ocitám se v zoufalé situaci...
V mém srdci budeš stále
budu na tebe myslet neustále.
Z velké lásky jsem vyléčena
díky tobě jsem teď polapena
do spárů velké úzkosti
mám chuť dělat hlouposti.Chci se zbavit myšlenky na Tebe,
už nikdy nekouknout se na nebe.
Chtěla bych poslední polibek
třeba proletí andílek
Andílek je symbolem naděje a lásky
mám chuť rozcuchat tvoje vlásky.
Umírá dívka,život má na vlásku
odneste léky,umírá na lásku.
já vím,že tě nesmím vídat
já vím,že tě nesmím líbat
já vím,že mě nemáš rád,
přesto tě budu milovat!!!
Autor hyenka, 03.11.2008
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí