Poklad

Poklad

Anotace: Co pro mě znamenáš

Tak jako basy duní,
tak i mé srdce tluče,
jsi můj poklad,
zakopán v řece.
A duše smutní,
příliv dává,
odliv bere,
tvá něha sálá,
můj žal se dere.

Chci otevřít,
a vykřičet,co cítím,
jsi to ty,je to ono.
Proč na tebe myslím,
jsme jak puzzle,
bez spojení,
jsi tady,a hle,
čas čeká,na opojení.

Jsi pro mě vším,
děkuji ti lásko,
teď už to vím...
Autor Izzik, 04.11.2008
Přečteno 571x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí