úzkost

úzkost

Anotace: ztráta osoby kterou miluji

Nedokážu mu to vysvětlit
nedokážu to vyřešit
řekla bych mu,,miluji tě"
vrať se mi,prosím tě.
On se mi vysměje
má svou hlavu
on tvrhohlavý je
já ve svých chybach plavu.
S klukem se kterým bych chodila
nikdy bych ho nezradila
nerada bych ho ztratila.
Jednoho kluka miluju
nedokážu mu vysvětlit,že někdy chybuju.
Miluju ho,on to snad neví
doufám,že se to nedoví.
Má teď totiž jinou
já jim to kazit nechci
vzpomínky přede mnou plynou
šťastná být opravdu chci.
Problém,on je mé štěstí
vím,šťastná asi už teď nebudu
pokud nepoužiju pár lestí,
jenže já milá,hodná a přející budu.
Snad na něj zapomenu,
i když vím,že si na něj často vzpomenu.
Zapomenout nechci,ale měla bych
trápit se nemá cenu
láska je přepych
kterého nikdy nedosáhnu!!!
Autor hyenka, 04.11.2008
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dekuji mooc...

25.06.2010 11:38:00 | hyenka

Tak to se neboj, láska bude, máš dobré srdíčko, najdeš štěstí i lásku!

17.03.2009 17:46:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí