Teskním si ...

Teskním si ...

Anotace: Může láska i bolet?

Inventurou našeho vztahu chci se zabývat.
Myslíš, že polibky, city budou přebývat?
Nedovedu mou lásku k Tobě vyčíslit, změřit, zvážit.
Vím jen, že děkuji Bohu a budu si jí vážit ...

Vidíš jak na obloze honí se černé mraky?
Tak takhle mám zatemněno v duši taky!
Ty ptáš se na důvod, proč smutním?
Miluji, osud je proti a nemůžu být s ním ...

Když s Tebou jsem, ty se mnou zas,
chci zastavit navěky ten neúprosný čas.
Nenávidím, když říkáš: "Už musím jít ...",
bez Tebe já už nechci - nedovedu žít.
Autor ona_a_on, 05.11.2008
Přečteno 644x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, WhiteSkull, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

to přece ne. láska je pro radost, štěstí a ne pro pláč. Láska by měla být jak beruška. Milá, něžná, vášnivá a měla by kolem sebe rozdávat smích.

06.11.2008 12:41:00 | frankie

...musí bolet ...

05.11.2008 08:20:00 | WhiteSkull

Tohle znám ST! za obsah a pže rozumím. Láska bolí, bolí, když milujeme.

05.11.2008 06:22:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí