Nashledanou má milá

Nashledanou má milá

Anotace: no, je to jeké to je

nashledanou má milá
říkám auf Wiedersehen
děkuji žes tu byla
teď budu nahrazen

nashledanou má milá
říkám arrivederci
vím že jsi divoce žila
jistě tě jiný zmerčí

nashledanou má milá
říkám hasta la vista
prý jsi taky dost pila
odcházím,
tím si buď jistá

nashledanou má milá
říkám goodbye
ty i tvoje vila
mě v klidu nechávaj

nashledanou má milá
říkám au revoir
jsi krásná jako víla
kdo by si s tebou hrál
Autor někdojiný, 05.11.2008
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Tomi Paci, Bíša, Montynka, sondulacek, Maro Deives, Flamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí