jsme dva........

jsme dva........

Anotace: nikdy se mi neztrať.......

Jsme dva
a přesto mám někdy pocit,
že jeden.

Když odcházíš,
jako by s Tebou,
odešlo něco ze mě.

Když jsme spolu,
žijeme jenom,
ve svém světě.

Ostatní ho neznají,
je jenom náš.

A pak se probereš,
podíváš na hodinky a zjistíš,
že je čas jít.

Zas jednu část,
ode mě oodělit.

Dotek ruky,
sevření u srdce
a pak prázdnota.

Jak se mi ztrácíš z očí,
bez Tebe nejsem
a už nikdy
nedokážu být.........úplná!!!
Autor Seendy, 05.11.2008
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí