Ptám se.........

Ptám se.........

Anotace: díky za ty chvíle.......

Nikdo z nás nezná svůj osud.
Ptám se,
je to dobře nebo špatně?

Já už kousíček svého osudu znám.
Mým osudem jsi Ty.

Nemůžu to tvrdit s určitostí,
ale to,že jsme se potkali,
to byla zásluha právě osudu.......nemyslíš????
Já myslím,že ano.

Kolik lidí chodí po světě a snaží se,
aby věci byli tak,jak chtějí oni?
Hodně,ale nikdy se jim to nepodaří.

I já bych někdy chtěla změnit svůj osud,
ale né to hezké,co jsem prožila s TEBOU.

Víš,jak krásné by bylo znát se jen o chvíli dřív?
Ale byl to náš osud,ten nezměníme.

Díky osude,
aspoň za ty krásné chvíle!
Autor Seendy, 05.11.2008
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby poznali jste se drive, vnimali byste se jinak...v tom je prave ta osudovost okamziku.

05.11.2008 22:19:00 | Montynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí