Miluju Tě

Miluju Tě

Anotace: Moje srdce patří tobě ! Napořád !

Náhražky, nevěřím
Tvému srdci nikdy neukážou pravdu
Ale věřím v zázraky,
I když jsem ještě žádný neviděla
Protože jsi mi zkřížil cestu.

Budu se snažit, hodně snažit
A věřím, že můžem pokračovat
Budu se snažit, oh snažit
O zázrak lásky

Každý den křičím,
Každý den křičím
Každá z tvých cest ukáže jaký jsi

Každý den, jak se dá sílím

Můžu ti říct, že zázrakům
Se dá porozumět
Poslouchám, mluv ke mně, lásko
Věřím a myslím to vážně, ano, věřím
Že můžeme být upřímní k našim srdcím

Lásko...

Když se mnou nejsi
Dny mi připadají
Tak černé...
Dny jsou tak osamocené...
Letim pryč....

Moje srdce patří Tobě
Zapamatuj si to !
Miluju Tě

Minulost...
Minulost, tu už neřešim
Minulost mi už nic neříká
Já už žiji
Už žiji jen přítomností
Na budoucnost myslím jen s Tebou

Láska je to - to ti parta nedá
Jsi první kluk kterého mám po dvou letech moc ráda
Miluju Tě

Milují jeden druhého, nebo to aspoň říkají...

Lásko...

Když se mnou nejsi
Dny mi připadají
Tak černé...
Dny jsou tak osamocené...
Letim pryč....

Moje srdce patří Tobě
Zapamatuj si to !
Miluju Tě
Autor Aliska-Natálka, 06.11.2008
Přečteno 764x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí