ICQ

ICQ

Anotace: denní poezie...

ONA ?(11:19):
no jako cítit tvé ruce na mém nahém těle, tvoje rty na mé kůži... to bylo noo
ON ?(11:21):
tvoji kůži horkou a voňavou
hebkou a krásnou
tvoje rty lačné po polibku
tvoje ňadra jak se tyčí proti mé hrudi
tvoje bříško hebké a něžné
tvoje nohy jak mne zvou
do klína
a tvůj klín vonný a vlhký
jako po ranní rose
jako když na blizně se tkví kapka nektaru
ON ?(11:24):
a já jako včelka jsem přitahován
abych ten nektar ochutnal....
ONA ?(11:24):
miláčku...
Autor ejs, 07.11.2008
Přečteno 459x
Tipy 3
Poslední tipující: Kanzy, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí