S modrými stíny na víčkách

S modrými stíny na víčkách

Anotace: Trocha beznaděje a skepse...

Oděná v černém
S modrými stíny na víčkách
Působí, jako by neměla strach
z nikoho, z ničeho na celém světě
Neznajíc nenávist, netoužíc po odvetě
tančí uprostřed parketu
hned s tímhle, hned zase s jiným
Nezná pocity viny
Výčitky obcházejí ji
Není proč
litovat, vracet se zpátky
Život je krátký
a jen pár chvil stojí za to žít
Tak řekněte jí, ža tahle chvíle to není
Řekněte jí, že musí uvěřit
v naplnění
všech těch prázdných dnů
Neuvěří
Nepůjde domů
Bude zas svoji roli hrát
jako už tisíckrát
Roli ledové královny
Oděné v černé
S modrými stíny na víčkách
Necítí vášeň ani strach
Ale umí předstírat
Umí se poddat
přáním, co ostatní mají
A svoje city tají
Úspěšně je tají
i sama před sebou
Lásko, ruce mě už nezebou
Skrývám je v kapsách všedních dní
A čekám na svůj poslední
Oděná v černém
S modrými stíny na víčkách
Nemám před tebou strach
Bojím se jen, že mi zase zmizíš
Bojím se, že sama sobě cizí
budu ve svých bolestech
Bojím se, že můj vzdech
zase neuslyšíš
Oděná v černé
S modrými stíny na víčkách
Vím, že vše se změní v prach
I moje láska, věčná jako sníh
I tvoje ruce
A tvůj smích
Vše, pro co stojí za to žít
Tak nechtěj po mně uvěřit
Nechtěj, abych ukázala svůj strach
Oděná v černém
S modrými stíny na víčkách...
Autor unstoppable, 08.11.2008
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Agniezka, vapiti, Leniska.., enigman, Evil Queen, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nevim, dost se opakujes, pusobi to na me vselijak jen ne jako basen

08.11.2008 20:16:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí