Podzim

Podzim

Anotace: *********************

Podzim, plný lesku a třpytu,
listí již nemá dlouhého zbytu,
zlatým košatcům srdce puká,
krásný pohled na rozkvetlá luka.

Podzim se loučí a odplouvá,
malokterý tvor mu odmlouvá,
blíží se již první vločka,
zima se s podzimem mucká.

Je tu dlouhý zimní spánek,
s ním ten nepříjemný vánek,
zvířatka jsou na odpočinku,
dávájí si v noře palačinku.

Tak proč mě zima tak souží,
když zdraví mi dobře slouží,
období plné stesku a smutku,
já tě stále miluji, vskutku...
Autor csieksbo, 09.11.2008
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: vapiti, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný :)

20.12.2008 12:12:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí