Hraju si...

Hraju si...

Anotace: Tato báseň vznikla jako text k písni, prostě tak, z náhlého zkratu :D (napsána 9.11.2008)

Hraju si s tvým tělem
jako kulky s revolverem
a poslouchám tvůj dech
jak se sráží na oknech.

A dešti říkám ustaň
tiše šeptáš mi jen zůstaň
a divadelní zkrat
když přestala ses bát.

Na římsách snažím se
najít tep, bráníš se
mít mě víc rád.

Koukám tiše do tmy
a míjím staré domy
kde začala ses bát
když přišla chvíle spát.

A vánek možná poví
že jsme v bráně ocelový
uzavřeni napořád
a není chvíle lhát.

Na římsách snažím se
najít tep, bráníš se
mít mě víc rád!

Hraju si s tvým tělem...
Autor mauvais-ange, 09.11.2008
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí