Pozdě

Pozdě

Anotace: řekla jsem to pozdě..

Neodcházej,
křičela jsem,
ale tys to neslyšel.
Bylo by to jedno,
stejně bys odešel.

To co děláš mě ničí,
bolí každej tvůj polibek, pohled.
Odejdi,
už nikdy tě nechci vidět.

Pokaždé když se setkáme,
já to vím ty to víš.
Že se zas potkáme,
v posteli nejspíš.

Jenže pro mě je to víc,
to je ta chyba.
Necháš mi naději a
nikdy z toho není nic.

Už je pozdě všechno vzít zpět,
těch mých několik hloupých vět.
Cos neměl nikdy slyšet,
co měla jsem říct tiše.

Už je pozdě já to vím,
ty to víš,
už na mě nemyslíš.
Autor Linuxa, 09.11.2008
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí