Havran

Havran

Anotace: Třeba se zase jednou uvidíme.

Havran

Spatřil sem havrana,
z krásnýma očima.
Byly hnědé a třpytili se ve slunci,
prý jen tak si lítá v oblacích.
Tak si tam lítá už rok sám nad poli,
prý moc ho to už samotného nebaví.
Ví jak vítr zpívá v korunách stromů
a vyděl jak voda teče z kopců dolů.
Prý může zaletět kam se mu bude chtít
a já sním můžu kousek cesty jít.
Třeba ho zase jednou uvidím,
a po křídlech ho pohladím.
Autor misabartos, 11.11.2008
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí