Srdci se poručit nedá..... :(

Srdci se poručit nedá..... :(

Anotace: rozum ho nenávidí, ale srdci se líbí

Nevím proč, ale asi ráda tě mám
vím, že jsi hajzl a dobře tě znám!
Kradeš holkám nevinným, jejich srdce
a než se vzpamatují odhodíš jej prudce.
Ani se nezamyslíš nad svými činy,
jak jsi mohl spáchat takové zločiny.
Nechci tě mít ráda, když tak
jen jako kamaráda.
Ale srdci neporučím,
je to asi boj s kterým se nerozloučím.
Budu se snažit držet svoje srdce zkrátka
a budu doufat, že si nenajde zadní vrátka.
Autor večer smutná, 11.11.2008
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí