Nech si svou lásku

Nech si svou lásku

Anotace: Chvíli mi to trvalo, ale pochopila jsem :(

Voláš mi uprostřed noci
Moc dobře vím, co chceš
Tak dělám, že tu vůbec nejsem
Pokud nechceš říct, že mě miluješ,
nevolej, nepiš mi, nevzpomínej
Všechno byl omyl, teď už to vím
Bylo to pár vážně nádherných nocí
Ale nebylo to tím, oč stojím
Chtěla bych večeři při svíčkách
A jiskry ve tvých očích
Chtěla bych závrať, co skončí
spojením těl i duší
Měla jsem to říct
Měl jsi to tušit
Nesnáším hry
Nenávidím výzvy
Po všech těch hrách zůstávají jizvy
A já jich na duši už tolik mám...
Chci prostě víc
A od tebe nic nečekám
Tak nech mě vystoupit z tohohle vlaku
Snad na příští stanici najdu svůj cíl
Chtěla jsem tě milovat, kdybys trochu...
Kdybys mi to jen trochu usnadnil...
Kdybys mi to umožnil...
Ale nechals mě na křižovatce stát
Nechals mě rozhodnout
Už vím, kam půjdu
Jen teď nemohu se hnout
Jsem v pasti smíšených pocitů
Dýchej hlasitěji
Pokud jsi tu
Řekni něco
Pokud jsi tu
Protože je tě na těch cestách stále hledám
Hledám tvé srdce, které mi nedáš
Hledám lásku, co přede mnou tajíš
Tak si ji nech
Snad se jí udávíš...
Autor unstoppable, 13.11.2008
Přečteno 330x
Tipy 8
Poslední tipující: fijalka, GirlFromTheRain, Bíša, vapiti, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí