Čekání s láskou

Čekání s láskou

Anotace: Omlouvám se že to má blbou povahu ale píšu to z mobilu a jinak to nejde:-( díky za pochopení.

V dáli, něco se třpytí.
Snad napadlo mě,
ale ne toť hloupost.
Je to ten elixír, života pití?
Snad pro mne bude ho dost.

Oči mne pálí z té záře,
přichází ke mně láska.
Už mi zahřívá tváře,
z úst vyjde jen hláska.

Zůstaň tu se mnou!
Nenech ať moje city zahynou!
A tak stojíme spolu,
držíme se za ruce
a čekáme na vyvoleného může!
Autor Kirsten, 13.11.2008
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: csieksbo, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí... ST

16.12.2008 22:59:00 | csieksbo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí