Děkuju Ti za bolest

Děkuju Ti za bolest

Anotace: ...

Končím…
Umírám, jsem v rakvi, ve které jsem již byla.
Jen chvíli jsem fajn život žila,
Tak šťastná, že jsem s Tebou byla…

Umírám….

Jsem v rakvi,
Temně zabalený svět,
A na hrobě mém září rudý růže květ.

Jen pro Tebe na tomhle světě,
Pro Tebe jen na planetě,
Tvoje oči nádherné,
Tvoje srdce nevěrné,
Tvoje něha, Tvoje dlaně…
Bolest přišla nečekaně.

Pár dotyků,
A krása Tvého těla,
Opravdu, moc jsem Tě chtěla.

A teď si přijdu v rakvi zavřená,
V černé temnotě
Troska zborcená.

Děkuji Ti za tu chvíli,
Kdy jsme spolu u mě byli,
Děkuju Ti –
Já s Tebou šťastná byla..
A nesmysly jen si vysnila.
Autor Ammazonic, 13.11.2008
Přečteno 415x
Tipy 17
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Erazene, BARBYE, Mraveneček, GirlFromTheRain, Holis, NikitaNikaT., Mbonita, Psavec, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tohle mi někoho připomíná... Tvé básně, jsou mi tak povědomé...

13.11.2008 18:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí