Boj o přežití

Boj o přežití

Anotace: bez lásky umřeme

Ztroskotali jsme
na pustém ostrově citu
písek mezi zuby
vím, že někde jsi tu

Zřídka se scházíme
na území romantiky
pod vrstvičkou rzi a prachu
leží galantní zvyky

Večerní rychlovky
nás sotva uspokojí
málo málo chodíš
nahá po pokoji

Na pustém ostrově
se znovu učíme společné řeči
v dotykovém písmu
jeden druhého léčí
Autor zef, 12.09.2005
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...i když je dost smutná...a to přirovnání s pustým ostrovem je dokonalé...!!!

12.09.2005 21:47:00 | Milano

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí