Přání k narozeninám

Přání k narozeninám

Anotace: Přání k ...letým narozeninám mé lásky Stázky.

Tak už je ti těch ...náct let
a máš strašně ráda svět.
Svět plný překážek,
které nesmíš podlézt nebo obejít,
ale přeskočit.
Musíš je umět překonat,
aby jsi nemohla dostat mat.
Aby si dosáhla určitého cíle,
na tom závisí tvá píle.
Aby si našla své štěstí,
které neleží na rozcestí.
Aby jsi byla zdravá a šťastná.
To vše bych ti chtěl přát
a ještě dobrou radu dát:
To vše záleží na tobě,
neboj, stojím při tobě.
Vše nejlepší.
Autor Keyboard Boy, 12.09.2005
Přečteno 543x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí