Rocková dáma

Rocková dáma

Anotace: Dejte si k tomu ploužákovou melodii a zasněte se!Ocitnete se na tancovačkové zábavě...snad

Rocková dáma

Rocková dáma spí v ústraní
Svůj sen si tiše sní
Ozvěna vrací se v háj
Já čekám co bude dál…

Beatem jsme oba kojení
Však každý z nás je jiný
Možná jsme byli spojeni
Teď jen sám nosím džíny!

Čekám až probudíš se snad
A začnem spolu zase spát
Ta rána jsou šílená
Kdy zase přijde chvíle má??

Bájný princ odvedl tě z cest,
Které jsme měli spolu mést.
Chci zase zpátky život tvůj
Lásko má….stůj!!
Autor v.hercik, 15.11.2008
Přečteno 396x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, b.e.j.b.y.y.y.y, gentoo, Bíša, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké vyznání...*:)

07.05.2010 09:23:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí