Afroamerické vyznání

Afroamerické vyznání

Anotace: Pichlavé vyzání, co strach Ti nahání. Vyznání, které nechceš vyčíst z očí mých, jen tichými vzlyky na obrazovce svého monitoru.

**************************

Ruku Ti položit na prsa,
vystřelit Tě do výšek,
druhá ruka - podbříšek,
tomu říká se něha.
.
Když mráz po zádech Ti běhá.

Prohnutá v pase, v kolenou,
nahé city v očích máš,
teď vidím Tě svlečenou,
když trochu rozkoše mi dáš.

Bojíš se polibků, bojíš se setkání,
že pravdu možná mám,
to strach Ti nahání.
.
Nazí a svlečení, to není svět ke lhaní.

To úděl snílků - život perný,
ty přitom jinde uleháš,
a ve mě blázna máš,
když zůstávám Ti věrný.
Autor JR, 15.11.2008
Přečteno 369x
Tipy 21
Poslední tipující: Lorraine, B.a.r.b.a.r, Maura, Nút, Holis, Milásek, jusTMee, jedam, KILLVIR alias woody jelen, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen blázen by jsi byl ... kdybys pro ni žil...
jenomže někdy to není až tak jednoduchý... srdíčko si dělá co che a to ostatní... taky...

17.11.2008 22:30:00 | Nút

:o)

15.11.2008 23:24:00 | Bíša

hezky napsané

15.11.2008 22:35:00 | Myrja

I tak to někdy je když žena jednoho míň
a druhého víc miluje.Je to dilema co pak dál.

15.11.2008 22:30:00 | Paulín

připadá mi to jako sdělená pravda...

15.11.2008 22:18:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí