Měsíc naši lásky

Měsíc naši lásky

Anotace: ....

co šustí pod nohama - listí spadané
co opouští těla - duše zklamané
světlo se ztrácí v temnotách, je ho čím dál míň
chlad se plíží, v trávě mráz, krajina má smutný ráz
je listopad, můj listopad

dny vlády ledového dechu vytanuly na povrch
komu chlad nevadí, komu chlad sluší - mně
komu se líbí, komu srdce buší - tobě
láska i bolest je splynutí duší - našich
je listopad, tvůj listopad

stačí jen dotyk tvého tepla
láska už nikdy nebude slepá
led v první vločce tě neohrozí
vášeň se v chladu rozhoří - stejně jako já
je listopad, náš listopad
Autor ninive9, 16.11.2008
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Ctěný pán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A já už od jarního tání cítím, že se blíží listopad... hm hm... :) aneb vzdávám hold Wabimu :)

16.11.2008 15:41:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí