Ty..

Ty..

Anotace: Pakliže někoho milujete,milujte celým srdcem..

když pohlédnu ti do očí
topím se v tůni
svět se se mnou zatočí
když cítím tvou vůni..

jsi to co jsem vždy chtěl..
kéž staneš se mou..
kéž libát bych tě směl
provázet tě tmou..

jsi slunce nad hlavou zářící
jsi voda v potocích
jsi růže v zahradě kvetoucí
jsi vítr v oblacích..

jsi můza básníkova
jsi láskou mou..
já chci tě líbat znova
tebe a ne jinou...
Autor Tucna, 16.11.2008
Přečteno 417x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jak presne tohle znam

17.11.2008 08:57:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí