Mimi

Mimi

Anotace: bez komentáře

Klečíš na kolenou a nechce se ti vstát
Tvůj Beránek přestal tě mít rád

Čímpak se jeho Mimi provinilo?
Tím, že bez hranic milovat chtělo!

Řeknu ti, Mimi, jen jedno:

Pokud je to tvé jediné provinění
Tak Beránek tvé lásky hoden není

No tak Mimi, zvedni se z té studené země
Já budu stát při tobě a ty při mě

Tvůj Anděl strážný...
Autor Billy Idol, 18.11.2008
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám trochu smíšené pocity, nutí k zamyšlení tahle báseň.

18.11.2008 17:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí