Básen 2

Básen 2

Anotace: Nejde nazvat jedním slovem tak velký cit...

Si krásná jak jak poupě růže které krásnější být už nemůže, tvá krása je velká tak, že schovat by ji nešlo za oblak, který půku Země zakrývá a jeho stín je všude tam i tam, kde oko lidské dohledám, avšak ty jsi pro mě noc i den který jsem žil s nadhledem dokud nepřišel ten den kdy mé oči spatřili sen a pak tebe krásnou jak hvězdu z nebe. Však stejně vdálenou pro mě, má lásko každý budem svůj život žíti a své city v srdci míti. Jednou až budeme spolu, budem moci skočit dolu.
Autor Blazer, 18.11.2008
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí