Qu'est-ce que vous voulez?

Qu'est-ce que vous voulez?

Anotace: ...

Ležím tu v posteli
a jedinné co mám
je pocit zapomenutí
ležím tu v posteli
a dívám se ke hvězdám
tak vzdáleným
ležím tu v posteli
a závidím kometám
že jsou tak nádherné
ležím tu v posteli
a dívám se na měsíc
s vráskami jako já

des larmes coulent
sur ses joues
plus et plus
de jour en jour

ležím tu
je ticho
je noc
prosím vás
přijďte mi
přijďte mi na pomoc

Je n'ai plus que les yeux pour pleurer
qu'est-ce que vous voulez, c'est la vie
Autor Muta cum liquida, 18.11.2008
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego, Cristinne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

des larmes coulent
sur ses joues
plus et plus
de jour en jour

neboli

slzy mi tečou
po tvářích
více a více
den ode dne

a ten konec znamená

zbyly mi jen oči pro pláč
co také chcete, to je život

19.11.2008 16:06:00 | Muta cum liquida

Skoda, ze mi polovina veci nic nerika... ale to, cemu rozumim, je krasne :)

18.11.2008 23:05:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí