Zůstaneš tady?

Zůstaneš tady?

Anotace: Z názvu vyplívá o čem básnička je...

Jde tiše...pomalu svírá kliku
chvíle ticha...síla zvyku -
nepromluví první...

Čeká...pohled zarývá do stěny,
nikdy nebyl takhle zmatený.
Neví co si má myslet...
Měl by ji bezmezně věřit
nebo by si to měl rozmyslet!?!

Těžko dá dohromady věty,
chce vědět jen jedno:
"Zůstaneš tady?"
Autor Kariš, 19.11.2008
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí