IM LOST INSIDE

IM LOST INSIDE

Anotace: Lehce ztracená?

Jsem ztracená ve svém světě,
jsem ztracená ve své větě.
Jsem ztracená ve svých slovech,
jsem ztracená v zelených stromech.

Vím že vysvobodit mě nikdo nemůže,
už nikdo mi asi ...nikdy nepomůže.
Jsem originál, jsem tajemná,
jsem neodolatelná, duše jemná.

Tak napovrch já vypadám a každý to ví,
nikdo mě nezachrání, nikdo nevidí.
Jsem pod kaluží louže,
jsem nevybouřená bouře.

Byla jsem tu a jsem tu pro Tebe,
nemůžu se dostat od nikoho, natož od Tebe.
Nevím jestli Ty vážíš si mých slov - padám do mdlob,
připravte mi hrob.

Jen když Tě spatřím šílím z Tebe,
nikdo neví, netuší, přivádíš mě do sedmého nebe.
Já chtěla bych jedno slovo s Tebou promluvit,
naše ruce spojit, svými rty za mlčenlivost se omluvit.

Ty nevíš...ani...nevidíš,
nikdo neví..ani nevidí...,
jsem svá,
jsem tak příšerně svá
..jsem holka..moc ztracená...
Autor Leonkaaa, 19.11.2008
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: Adrianga, Agniezka, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to moc pěkný...:))

29.12.2008 19:18:00 | Adrianga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí