Víla

Víla

Anotace: Slova nejsou činy

Mé srdce je muj sval
který mě k tobě hnal
ale já cítím ted jen smutek
nejradši bych odsud utek
moje láska to je božská síla
vždyt ty jsi přec má víla
Krásná vílo pod se mnou
maš svou tvář tak jemnou,
tvá tvář je jak popě květu
chtěl bych s tebou čelit světu.
Býti s tebou celé roky
občas si dát vína loky.
Až do konce světa
než padne poslední věta.
Pak už bude spánek pořad
a těla se skloubí do řad.
Autor Blazer, 19.11.2008
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí