Láska

Láska

Anotace: ...

Láska je cit pro který všichní žijem
je to důvod proč ce neopijem.
Je to chtíč být stále spolu,
ale nesmí se klesnout příliš dolu.
Je to blaho kterým trpím teď
a když řeknu v klidu seď,
doufam že vstaneš a pujdeš ke mě
a ja ti dám svou lasku cítit zjevně.
Ať jsme spolu nebo každý sám,
moji lásku zničit nehodlám.
Ja jen doufám že budu s tebou
ať naše vlaky k sobě jedou,
až uvidím tvou kásnou tvář
pohltí mé srdce tvá zář
a teď už budu jen tvůj
i když řekneš tady stůj.
otočíš se a pujdeš pryč
mou lasku nezničí ani byč.
Já miluji tě má krásko
chci ti říkat "Pojd má lásko".
Pujdem spolu cestou cest
a blížiti se tak budem hvězd.
Autor Blazer, 19.11.2008
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí